Barselscafe for forældre med børn på 0-2 år

Babylogo fra Folkekirkens Familiestøtte

Vil du også gerne mødes med andre på barsel og snakke om relevante emner? Så kan du overveje at deltage i Folkekirkens Familiestøttes barselscafe i Vildbjerg kirkecenter.

Barselscafeen er for dig, der er forælder til et barn i alderen 0-2 år, og som har lyst til at mødes med andre på barsel og dele din oplevelse af hverdagen.

Barselscafeens indhold

Barselscafeen har åbent hver 14. dag i halvanden time, det er gratis, og du behøver ikke at tilmelde dig. Du kan vælge at deltage, når det passer dig.

Program:

    • Kaffe, te og boller, fri snak om hverdagen og løst og fast

    • 1-2 sanglege med børnene
    • 30 minutters samtale, hvor der tages et tema op, der er relevant for forældre med små børn

Temaerne der tages op er: Familie i en digital verden, det sansende barn, netværk, at blive forældre, familiens værdier, egenomsorg, parforhold, opdragelse og kærlighedens 5 sprog.

Noget for dig?

Både mødre og fædre er meget velkomne i barselscafeen. Hvis du tænker, at barselscafeen kunne være noget for dig, så er du velkommen til blot at møde op. Der er ingen tilmelding.

Du kan kontakte gruppelederne Lisbeth Kloster 2498 4015 eller Britta Vig Carlsen 401 44011

Barselscafe Vildbjerg: Tirsdage i ulige uger kl. 10 – 11.30. Vi mødes i Vildbjerg Kirkecenter, Burgårdsvej 6, 7480 Vildbjerg. Barselscafeen har sommerferielukket i juli måned.

Første gang efter sommerferien er 15. august 2023

 

 

Følg med på facebooksiden, hvor vi bl.a. deler hvilket tema, der tages op næste

gang og læs mere om Folkekirkens Familiestøtte på www.folkekirkensfamiliestotte.dk 

   Barselscafé