Barselscafe for forældre med børn på 0-2 år

Babylogo fra Folkekirkens Familiestøtte

Vil du også gerne mødes med andre på barsel og snakke om relevante emner? Så kan du overveje at deltage i Folkekirkens Familiestøttes barselscafe i Vildbjerg kirkecenter.

Barselscafeen er for dig, der er forælder til et barn i alderen 0-2 år, og som har lyst til at mødes med andre på barsel og dele din oplevelse af hverdagen.

Barselscafeens indhold

Barselscafeen har åbent hver 14. dag i halvanden time, det er gratis, og du behøver ikke at tilmelde dig. Du kan vælge at deltage, når det passer dig.

Program:

    • Kaffe, te og boller, fri snak om hverdagen og løst og fast

    • 1-2 sanglege med børnene
    • 30 minutters samtale, hvor der tages et tema op, der er relevant for forældre med små børn

Temaerne der tages op er: Familie i en digital verden, det sansende barn, netværk, at blive forældre, familiens værdier, egenomsorg, parforhold, opdragelse og kærlighedens 5 sprog.

Noget for dig?

Både mødre og fædre er meget velkomne i barselscafeen. Hvis du tænker, at barselscafeen kunne være noget for dig, så er du velkommen til blot at møde op. Der er ingen tilmelding.

Barselscafe i Vildbjerg: Tirsdage i ulige uger kl. 10 – 11.30. Vi mødes i Vildbjerg Kirkecenter, Burgårdsvej 6, 7480 Vildbjerg. Barselscafeen har sommerferielukket i juli måned.

 

 

 

 

Mere om Folkekirkens Familiestøtte på www.folkekirkensfamiliestotte.dk 

 

 

   Barselscafé