Sogneaften

Hvert år arrangeres en række foredrag og koncerter i Vildbjerg kirkecenter eller Vildbjerg kirke. Arrangementerne er for alle, vær opmærksom på betaling og evt. billetbestilling

 

28. januar 2023: Højskoledag i Vildbjerg kirkecenter m. Ivar Brændgaard og Ole Jørgensen (folder m. program følger eller se hjemmesidens forside) 

En fælles dag med foredrag v. tidligere Højskoleforstander og Tv-direktør Ivar Brændgaard og Højskolelærer og korleder Ole Jørgensen

Program for højskoledag:

Kl. 09.30 Kaffe og velkomst

Kl. 10.00 Foredrag v. Ivar Brændgaard Emne: ”Et levet liv set i bakspejlet”

Kl. 12.00 Frokost

Kl. 13.00 Fællessang v. Ole Jørgensen

Kaffe og afslutning.

Pris: 200 kr. inkl. frokost og 2 x kaffe (betaling v. indgangen). Tilmelding til kirkekontoret senest 23. januar.

 

110 år med socialt arbejde

Den 7. februar kl. 19.30 i Vildbjerg kirkecenter har menighedsrådet sammen med Kirkens Korshær, inviteret Jeanette Bauer, chef for Kirkens Korshær, til at fortælle om 110 år med socialt arbejde: ”Kirkens Korshærs sociale arbejde skal fortsætte med at være der, hvor ingen andre er. Hvor vi møder folk i øjenhøjde - også når de ligger ned. Hvor vi møder menneskers basale behov for mad, bad og fællesskab med nærvær, omsorg og respekt. Hvor vi udvikler os uden at miste blikket for vores rige historie og traditioner.”

Kom og hør med, arrangementet er for alle.

Pris m. kaffe 60 kr.

 

Sangaften med Katrine Muff i Timring kirke

Katrine er korleder, musiker, komponist og højskolelærer. De fleste af os kender hende fra Tv-programmet: Fællessang – hver for sig, hvor hun sammen med Johannes Langkilde, har ledet danskerne i fællessang gennem skærmen. Den 7. marts kl. 19.00 i Timring kirke er det muligt at synge helt rigtigt sammen med Katrine. Hvor hun også vil fortælle, hvad musikken betyder for hende.

Arrangeret af pastoratets arrangementsudvalg

 

Så syng da Vildbjerg

Koncertaften den 29. marts kl. 19.30 i Vildbjerg kirke. Her medvirker forskellige kor, der til daglig øver i Vildbjerg. Kom og hør hvor dygtige de er.

Arrangementet er gratis. Der er kaffe i Kirkecentret efterfølgende

 

Tine Illum: Gudstjenesteliv – liv i gudstjenesten

Forankring og forandring, fordybelse og fornyelse

Tirsdag den 18. april kl. 19.30 i Vildbjerg Kirkecenter, inviterer Vildbjerg menighedsråd til foredrag med forfatter og sognepræst Tine Illum.  Tine er sognepræst i Sdr. Bjert og arbejder med udvikling af gudstjenesten, så flere mennesker, får glæde af at komme i kirken. Af bøger, hun har skrevet, kan nævnes: Langs levende vande, som udkom i 2021.

 

Solnedgangsmusik

Hver onsdag kl. 21.00 i juli måned arrangeres der en musikalsk oplevelse i kirkerne i pastoratet. Arrangementerne er for alle, det er gratis og kræver ingen tilmelding. Resten af programmet følger senere.

5. juli: I Nøvling kirke

12. juli: Sebastian og sanglærken i Vildbjerg kirke

19. juli: I Timring eller Tiphede kirke

26. juli: I Timring eller Tiphede kirke