Sorggruppe

I Vildbjerg, Nøvling, Timring og Tiphede sogne har vi dette tilbud til dig, der har mistet et nærtstående menneske…

Sorggruppe
Sorggruppen er for personer, der har mistet en ægtefælle, et barn, en forældre eller en god ven. Har du brug for nogle at tale med om sorgen, så er du velkommen her.

Om det er 2 mdr. eller 22 år eller mere siden, du mistede, så er du velkommen, hvis du har brug for at dele din sorg med andre, som selv har oplevet sorg.

Sorgen kan være tung at bære alene og svær for andre at forstå, mange føler sig svigtet og føler, at venner og bekendte viger uden om det svære emne, især når der er gået noget tid

I sorggruppen tilbyder vi et forløb på 6 gange. Der er faste emner og forløb på hver samling; men også plads til at drøfte det, som trænger sig på i nuet.

Emnerne kan f.eks. være:
- Præsentation af den afdøde, hvordan husker vi dem?
- Sygdomsforløbet frem til dødsøjeblikket.
- Mærkedage

Der tilbydes sorggruppeforløb 1 - 2 gange om året.

Deltagelse er gratis

Kontakt Kirke og kulturmedarbejder Brita Bach Pedersen, hvis du er interesseret i at deltage i sorggruppen eller hvis du kender en, du tror der er, 21775600 eller bripe@km.dk

 

Sorggruppe for børn

Børn i sorg, har brug for nogen at tale med. Et barn der mister sin ene forælder eller et andet nærtstående menneske, vil ofte i et forsøg på at passe på sin anden forældre forsøge at holde sin egen sorg tilbage, eller kun sige og spørge om ting, der ikke gør andre kede af det. Derfor kan det give mening at lade børn tale med andre børn i lignende situationer eller voksne, der ikke har en nær tilknytning til familien.

Er du interesseret i sorggruppe for børn så kontakt en af præsterne

 

   Sorggruppe