Konfirmation

Til alle kommende konfirmander og konfirmandforældre i Vildbjerg, Timring-Tiphede, Skibbild-Nøvling og Ørre-Sinding

Det er ved at være sommer og ferien nærmer sig. Efter sommerferien begynder konfirmationsforberedelsen for jer, der skal konfirmeres i Vildbjerg, TimringTiphede, Skibbild-Nøvling eller Ørre-Sinding i foråret 2024. Vi glæder os til at møde jer og følges med jer gennem konfirmandforløbet.

Alle er velkomne. Hvis man ikke er døbt og gerne vil konfirmeres, kan man blive døbt inden konfirmationen. Man kan også få lov at følge konfirmations-forberedelsen, selv om man ikke ønsker at blive konfirmeret.

Tilmelding foregår her, og der er åben for tilmelding nu: https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandti...

Tilmelding senest onsdag den 21. juni. Man kan også finde tilmeldings-linket på vildbjergkirke.dk eller på folkekirken.dk (klik på ’Konfirmation’, klik på ’Konfirmandtilmelding’). Man skal bruge MitID. Hvis tilmelding driller, kan man møde op til en ’tilmeldings-café’ eller et hilse-møde i Vildbjerg kirke onsdag den 21. juni kl. 16-17. Så kan man få hjælp til tilmelding.

Man kan evt. også kontakte en af os. Vedr. Ørre-Sinding: Kontakt sognepræst Lasse og aftal. Vedr. Timring-Tiphede og Skibbild-Nøvling: Sognepræst Christoffer indkalder senere til et opstarts-info-møde. Vedr. Vildbjerg: Konfirmandstarts-gudstjeneste og info-møde Konfirmationsforberedelsen begynder 20. september. Opstarten markeres ved en gudstjeneste i Vildbjerg kirke søndag den 3. september kl. 11.00, hvor de nye konfirmander præsenteres under gudstjenesten. Efter gudstjenesten er der et informationsmøde (ca. 45 min) for konfirmander og forældre.

Vi ses. 

Venlig hilsen

René V. Jensen, sognepræst, tlf. 9713 2699 / 4241 5245, mail: rvj@km.dk

Christoffer Olesen, sognepræst, tlf. 4283 5752, mail: cgo@km.dk 

Lasse Bøgh Madsen, sognepræst, tlf. 4246 5744, mail: lbm@km.dk

Carsten Hoffmann, provst/sognepræst, tlf. 9713 1142 / 4036 4236, mail: caho@km.dk 

Brita Bach Pedersen, kirke-kulturmedarbejder, tlf. 2177 5600, mail: bripe@km.dk 

Britta Vig Carlsen, kirke-kulturmedarbejder, tlf. 4014 4011, mail: bca@km.dk